Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/truerap/public_html/giemza/includes/page_header.php on line 44
na samej górze forum wywala mi cos takiego, ja jako lamer zwracam sie z prosbą do Was... pomożecie?;-)]
error na górze forum...
RadoGol pisze:Podaj adres swojego forum. Zmieniałeś coś w pliku page_header.php?
http://fabrykarapu.com/giemza
nie zmieniałem...
stego co pamiętam to forum przema ma kompresje gz poprostu ja wyłączcie
PA - ustawienia
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
sprawdziłem zwykłe forum i również jest opcja: "Włącz Komprecję GZip" ustaw ja na "nie" i sprawdźsouthman pisze: ale ja mam podstawowa wersje;) ale dzieki za pomoc!
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info