Instalacja phpbb by przemo i J portala na 1 serwer

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
MarekSLU
Kontakt:

Instalacja phpbb by przemo i J portala na 1 serwer

Post autor: MarekSLU » 21 sierpnia 2005, 14:47

Witam!! Zainstalowałem forum phpbb by przemo na serwer w folderze Forum.Skopiowałem J portala na serwer do fodleru Stronka.Gdy instaluje j portala wyskakują błędy na czerwono że nieznalazło plików.Co trzeba zrobić aby to zainstalować,wiem że sie da na 100% tak zrobić tylko coś w config.php trzeba pozmieniac ale niewiem co.Za Posty z góry dzięki i pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Duch Forum
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 21 sierpnia 2005, 15:34

Sciągnij i zainstaluj jportala jeszcze raz. Taką instalację można poprowadzić bez żadnych zmian kodowych, tylko musisz nadać odpowiednie prefiksy.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 21 sierpnia 2005, 17:09

a poco ci dodatkowy portal skoro forum przema ma już w sobie portal instalowany razem z forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 21 sierpnia 2005, 18:14

mateusz pisze:a poco ci dodatkowy portal skoro forum przema ma już w sobie portal instalowany razem z forum
Nieloluj stary... Portal dołącozny do przema niesłuzy jako strona...

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 21 sierpnia 2005, 20:54

uszi pisze:przema niesłuzy jako strona...
wybacz ale czegoś nie rozumiem. dlaczego nie służy wystarczy wpisać zamiast index.php to portal.php i otwiera się zwyklą strona. faktycznie nie jest umieszczona w osobnym folderze ale co to za różnica ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 21 sierpnia 2005, 21:59

mateusz pisze:
uszi pisze:przema niesłuzy jako strona...
wybacz ale czegoś nie rozumiem. dlaczego nie służy wystarczy wpisać zamiast index.php to portal.php i otwiera się zwyklą strona. faktycznie nie jest umieszczona w osobnym folderze ale co to za różnica ??
Booże czy ty możesz pomyśleć? Wybrażasz sobie portal przema jako strone? Ja nie... Jak moze być na portalu do przema być strona?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”