PRZENOSZENIE W COMMANDERZE

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
micex29

PRZENOSZENIE W COMMANDERZE

Post autor: micex29 » 20 sierpnia 2005, 21:50

mam problem z przenoszeniem danych. W comanderze jak przenosze (połączenie jest ok) to nie da rady. Na procentach się zatrzymuje i nic nie idzie.Póxniej zrywa połączenie. A co najgorsze to chyba usunałem plik index. CO MAM ZROBIĆ?:>:::::>>>>>:>>>????????????????Prosze o pomoc

Awatar użytkownika
Lilly
Kontakt:

Post autor: Lilly » 21 sierpnia 2005, 09:10

micex29 pisze:Na procentach się zatrzymuje i nic nie idzie.Póxniej zrywa połączenie.
Ja bym winila jakosc polaczenia tutaj. Tez tak mialam kiedys, bo po prostu cos u nas w necie grzebali i rwalo polaczenie co chwile. Wtedy albo warto dac sobie spokoj i sprobowac, az net bedzie chodzil lepiej. Albo przegrwac katalog po katalogu i kontrolowac, co juz przeszlo, a co nie...

Co do pliku index, to po prostu sciagnij go sobie z czystego phpBB i dodaj modyfikacje, jesli jakies w nim robiles w miedzyczasie.
Forum grupy konwentowo-rpgowej: Hysteria
Obrazek
Jesli pomoglam, prosze o plusika ;-)

Awatar użytkownika
Sagitarius
Kontakt:

Post autor: Sagitarius » 21 sierpnia 2005, 14:05

wincmd to przestrazały program. Polecam FileZilla. jest o tyle wygodniejsza ze przy uploadowaniu wiekszych plikow sie nie rozlacza, gdy robisz cos innego wysylane sa koemndy utrzymujace poloczenie. Zilla wypiera starego nawigatora :)

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”