Witam
Mam problem z ktorym sobie nie poradze:
Z jakiej wersji phpBB korzystasz? phpBB 3.3.4
Twój adres forum? www.erekcjato.eu
Twój dostawca hostingu? www.united-domains.de
Jak instalowałeś swoje forum? Instalator pobrano ze strony phpBB.com
Czy do odtworzenia błędu trzeba się zarejestrować na twoim forum? Tak
Czy masz zainstalowane jakieś rozszerzenia? Tak
Jakie masz zainstalowane style? prosilver, prosilver_se
Jakie masz zainstalowane języki na forum? polski, angielski
Z jakiej wersji bazy danych korzystasz na serwerze? MySQL 5
Z jakiej wersji PHP korzystasz na serwerze? PHP 7.0
Jakie zmiany ostatnio wprowadzono na forum? Czysta instalacja
Czy problem dotyczy zainstalowanego rozszerzenia? Tak, 3 lata temu uszkodzilem Portal Modules
Opisz dokładnie swój problem: Od 2 dni nie dziala strona portalowa (cannnot load XML) i aktualizacja na najnowsza wersje.
Pozdrowienia
Administrator
info@erekcjato.eu
Forum nie działa
Re: Forum nie działa
Hej,
co stało się na forum/hostingu, że przestało działać?
co stało się na forum/hostingu, że przestało działać?
Witam
Dzwonilem do nich wczoraj, powiedzieli mi ze u nich jest wszystko OK. i blad lezy w phpBB. W niedziele chcialem wejsc na serwer i nie moglem, musialem podac nowe haslo ale tez nie moglem wejsc, dopiero wczoraj sobie poradzilem ale stare dane do logowania sa nieaktualne. Z hostingu powiedzieli, ze to tez mogla byc przyczyna tego ze portal nie dziala. Tylko, ze ja to haslo zmienialem jak juz strona portalowa nie fukcjonowala
Pozdrowienia
Dzwonilem do nich wczoraj, powiedzieli mi ze u nich jest wszystko OK. i blad lezy w phpBB. W niedziele chcialem wejsc na serwer i nie moglem, musialem podac nowe haslo ale tez nie moglem wejsc, dopiero wczoraj sobie poradzilem ale stare dane do logowania sa nieaktualne. Z hostingu powiedzieli, ze to tez mogla byc przyczyna tego ze portal nie dziala. Tylko, ze ja to haslo zmienialem jak juz strona portalowa nie fukcjonowala
Pozdrowienia
Działało i przestało, czy do efekt dokonanej instalacji?
Widzę, że już działa. Co było powodem?
Macie bardzo dużo spamu na forum. Polecam się tym zająć, albo użyjcie wbudowanego rozszerzenia, jak np., Invisible reCaptcha od googla, albo wtyczkę Sortable Captcha - adres do pobrania https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... es_captchafobiak pisze: ↑18 listopada 2025, 15:14Witam
Pozdrowienia
A ja podziękuję, że mogłem się dowiedzieć o czymś takim jak erekcjato