Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Pomoc w przypadku kłopotów z rozszerzeniami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
rad77
Posty: 380
Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Post autor: rad77 » 07 października 2017, 18:02

Trzeba je najpierw wyłączyć :?:

rad77
Posty: 380
Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Re: Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Post autor: rad77 » 07 października 2017, 18:20

Już wiem jak:

AKTUALIZACJA ROZSZERZENIA
Wyłącz rozszerzenie
Usuń pliki rozszerzenia
Prześlij nowe pliki
Włącz rozszerzenie

vader
Moderator
Posty: 368
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Post autor: vader » 07 października 2017, 18:52

Tak właśnie to wygląda ;)

MagicalFire
Posty: 62
Rejestracja: 08 maja 2011, 12:19

Re: Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Post autor: MagicalFire » 05 listopada 2017, 09:50

oki a jak to wygląda w przypadku przejscia z 3.1 na 3.2 ???

vader
Moderator
Posty: 368
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Jak się uaktualnia rozszerzenia?

Post autor: vader » 06 listopada 2017, 18:02

Zazwyczaj tak samo. Ewentualnie możesz najpierw całkowicie usunąć rozszerzenie i zainstalować od nowa.

ODPOWIEDZ