polskie znaki
polskie znaki
hmm noralnie w phpbb dzialaja wszystkie pliki lecz gdy ja dodaje linijki do plikow lang**** to u mnie nie ma juz polskich... jak temu zaradzic??
zapisz cały plik lang z odpowiednim kodowaniem uczyn to chociażby "notatnik +"
ps problemy z polskimi znakami były już poruszane tysiąze razy to poszukaj doklądnych opisów
ps problemy z polskimi znakami były już poruszane tysiąze razy to poszukaj doklądnych opisów
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
ISO-8859-2
zacznij szukać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zacznij szukać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info