Problem !!! Galeria avatar!!!
Problem !!! Galeria avatar!!!
Mam następujący problem: wrzuciłem na fttp do folderu ...images/avatars/gallery/ emblematy formatu jpg mają 100x100 a mam ustawione 120x120 rozmiar ich nie przekracza 14 kb a mam ustawione do 100 kb na emblemat. Jak zrobić aby działała galeria z góry dziękuje
po pierwsze to muśisz ją załączyć w PA.
po drugie przy wejściu do swojego profilu możesz na dole wybrać obrazek z galeri.
po trzecie aby były widziane pliki z galeri muszą byc one w folderze dodatkowym a nie bezpośrednio w foldere gallery.
po drugie przy wejściu do swojego profilu możesz na dole wybrać obrazek z galeri.
po trzecie aby były widziane pliki z galeri muszą byc one w folderze dodatkowym a nie bezpośrednio w foldere gallery.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.