Witam...
Od wczoraj istnieje moje forum....Wczoraj jeszcze moglem bezproblemu zakladac posty i pisac odpowiedzi, natomiast od dzis mam taki problem zarowno jak i przy zakladaniu njowego tematu jak i przy odpowiedziach..
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '14' for key 1
INSERT INTO zlysenu25_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('walka', 2, 1122207428, 10, 0, 0, 0)
Line : 258
File : functions_post.php
pozostali uzytkownicy takze maja dzis ten problem...
Prosze o pomoc
Dzieki z góry
Error in posting
zajrzyj na:
http://www.archiwum.phpbb2.pl/viewtopic ... cate+entry
z jedną zmianą oczywiście zapytanie musi być dostosowane do twojego błędu:
ALTER TABLE phpbb_posts AUTO_INCREMENT = 14
PS. zanim zaczniesz zoś zmieniać w bazie zrób sobie jej kopie (tak dla pewności

http://www.archiwum.phpbb2.pl/viewtopic ... cate+entry
z jedną zmianą oczywiście zapytanie musi być dostosowane do twojego błędu:
ALTER TABLE phpbb_posts AUTO_INCREMENT = 14
PS. zanim zaczniesz zoś zmieniać w bazie zrób sobie jej kopie (tak dla pewności
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
raczej nie powinien jeśli tylko usuniesz wszystkie posty przy okazjiGuliwher pisze:pozakladam nowe Kategorie i nowe fora, to czy dalej to bedzie wystepowalo???
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info