Nieprawidłowa informacja o autorze ostatniego postu

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.1.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
hrx

Nieprawidłowa informacja o autorze ostatniego postu

Post autor: hrx » 19 grudnia 2015, 14:22

Witam,

Mam na forum wątek, w którym ostatni post jest napisany przez aktualnego użytkownika, ale niestety w kolumnie: Ostatni post, nie wyświetlało nazwy tego użytkownika tylko autor: Gość

Obrazek

Więc w tym temacie napisałem testowy post i usunąłem ten post i teraz w kolumnie: Ostatni post, wyświetla się moja nazwa konta, jako że napisałem ostatni post, ale tego postu tam już nie ma, więc jakim prawem wyświetla się moja nazwa konta, a nie nazwa konta użytkownika, który kiedyś napisał ostatni post?

travel

Re: Nieprawidłowa informacja o autorze ostatniego postu

Post autor: travel » 19 grudnia 2015, 17:17

hrx pisze:Mam na forum wątek, w którym ostatni post jest napisany przez aktualnego użytkownika, ale niestety w kolumnie: Ostatni post, nie wyświetlało nazwy tego użytkownika tylko autor: Gość
Wygląda na to, że to nie jest "aktualny użytkownik".

hrx

Re: Nieprawidłowa informacja o autorze ostatniego postu

Post autor: hrx » 23 grudnia 2015, 20:32

Rozwiązałem ten problem. Zrobiłem to metodą podzielenia tematu po kilka postów, wydzieliłem częściowo wszystkie stare posty w tym temacie oprócz ostatniego testowego nowego postu i później wszystkie wydzielone posty jako tematy złączyłem w jeden temat. Teraz w kolumnie ostatni post wyświetla się prawidłowa informacja o autorze ostatniego postu w tym temacie. Stary temat z błędem usunąłem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Użytkowanie”