Witam
Wykonałem aktualizację phpbb3 do phpbb3.1 i mam teraz problem z zalogowaniem się po prostu nie mogę się w ogóle zalogować i nie wiem jaka może być przyczyna. Może ktoś mi z was pomoże
Problem z zalogowaniem sie
Re: Problem z zalogowaniem sie
Coś robiłeś prócz aktualizacji? Np. zmiana serwera? Jaki masz komunikat, że się nie możesz zalogować. Napisz jak aktualizowałeś. Daj jakieś informacje od siebie jak chcesz pomocy...
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie zmieniałam serwera aktualizowałem zgodnie z opisem na forum i nie mam zadnego błędu podczas logowania po prostu nie mogę się zalogować i tyle. Już mogę się zalogować jako administrator ale do Panelu już nie mogę 
mam taki błąd jak chce sie wylogować
mam taki błąd jak chce sie wylogować
Nie można dokonać wylogowania, ponieważ nie znaleziono twojej sesji. Jeśli nadal będą występowały problemy, skontaktuj się z administratorem witryny.
Przypuszczam, jest problem z ciasteczkami. Przede wszystkim wyczyść ciasteczka w swojej przeglądarce i spróbuj zalogować się ponownie. Jeśli to nic nie da to wejdź do phpMyAdmin, wybierz swoją bazę danych, znajdź tabelę phpbb_config, kliknij opcję przeglądania tabeli i tam zweryfikuj czy masz poprawne ustawienia dla kolumn: cookie_domain, script_path, server_name, server_port, server_protocol.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!