Otóż mam problem z forum, w którymś momencie podczas przeglądania nie ładuje się do końca. Pojawia się biała strona z fragmentami treści forum. To mniej więcej wygląda tak:
Ogólnie treść zawsze zmienia się w zależności od przeglądanego tematu. Niekiedy zdarza się, że jest sama biała strona. Zazwyczaj po odświeżeniu wszystko wraca do normy, lecz zaczęły się pojawiać (na szczęście rzadko) problemy przy wysyłaniu postów (przy wysyłaniu posta pojawiała się biała strona i po odświeżeniu już go nie było ).
Wstępnie uznałam, że jest to problem ze strony hostingu na którym stoi forum. Jednak ich serwis najpierw stwierdził, że to obciążenie serwera, a kiedy przesłałam dokładniejsze dane zrzucił na silnik forum. W związku z tym zrobiłam eksperyment i to samo forum wrzuciłam na localhost'a, w samej wersji, z tym samym stylem, tą samą bazą danych, tymi samymi modyfikacjami i działa pięknie, bez żadnych błędów.
Dzisiaj również przeprowadziłam aktualizację do najnowszej wersji phpbb i nie widać żadnej poprawy.
Nie wiem czy mogę podać adres forum, więc po prostu podaję jego obecną wersję.
Wersja: phpbb 3.1.5 ( zaktualizowane za pomocą automatic update'a z wersji 3.1.2 pl )
Spotkaliście się już kiedyś z takim problemem? Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki.
Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź.
PS. Dodam jeszcze, że serwer na którym stoi forum jest darmówką, a problemy z tymi białymi stronami pojawiły się od samego początku postawienie forum na ich serwerze.