Mój problem dotyczy bramki www => gg. Wszystko działa, tylko nie potrafię zmienić koloru czcionki w okienku wpisywania wiadomości. Jest on żółty - zgodnie ze stylem subBlack, przez co nieczytelny! Jeżeli chcecie zobaczyć jak to wygląda to zapraszam http://tekstyl.boleslawiec.org/phpBB2/index.php - trzeba wejść na listę użytkowników i kliknąć słoneczko oznaczające status (po zalogowaniu można wysyłać wiadomości).
Mogę prosić o małą pomoc w edycji szablonu? Chodzi mi albo o zmianę koloru czcionki na jakiś ciemny, albo o zaczernienie całego pola.
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
Artur Gołdyn
P.S.
W pliku gg.tpl tabela zawierająca pole pisania wiadomości wygląda tak:
Kod: Zaznacz cały
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="100%">
<FORM METHOD="post" ACTION="bramki.php?mode=post&p={P}&">
<tr>
<td width=50% class="row1" align="center" height="33"><span class="gen">{L_AIM}:</span></td>
<td width=50% class="row1" align="center" height="33"><INPUT TYPE="text" NAME="adresat" SIZE="7" MAXLENGTH="7" VALUE="{GG}"></td>
</tr>
<tr>
<td width=50% class="row1" align="center" height="33"><span class="gen">{L_GG_MES}:</span></td>
<td width=50% class="row1" align="center" align="center" height="33">[b]<textarea NAME="tresc" rows="6" cols="50" VALUE=""></textarea>[/b]
<input type=hidden name=n value="
--- Użytkownik: {USERNAME2}, GG: {GG_BRAMKA} ---"></tr>
<table class="forumline" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<th colspan="2" height="25" nowrap="nowrap" width=100% class="row1" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Wysllij"></th>
</tr>
</table>