nie dziala mi opcja przenoszenia
nie dziala mi opcja przenoszenia
jak w temacie... nie moge przenosic calego tematu na inne forum... pomoze ktos jak to naprawic? moze to pomoze ze dodalem ModCP Merge Hack... ale nie wiem jak przed dodaniem tego moda dzialala opcja przenoszenia... prosze o pomoc...
- SaturdayNight
- Kontakt:
działa podobno jego najnowsza wersja. dostępna w http://www.phpbb.comSaturdayNight pisze:Ten Hack nie działa
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
to nie glupie...
dzieki... tylko kurka musze poznajdowac te modyfikacje 
cos jakos pokombinuje... a moze w miedzy czasie ktos bedzie wiedzial co poprawic
z gory thx... 
//
nie moge znalezc tego... wszystkie mody pokolei dodawalem i wogole tyle bledow sie robi moze moge podeslac ten plik i pomoze mi troche kolega
ostatnie pouczenie edyuj posty! //nf
cos jakos pokombinuje... a moze w miedzy czasie ktos bedzie wiedzial co poprawic
//
nie moge znalezc tego... wszystkie mody pokolei dodawalem i wogole tyle bledow sie robi moze moge podeslac ten plik i pomoze mi troche kolega
ostatnie pouczenie edyuj posty! //nf