Witam,
Mam problem. Zainstalowałem Advertisement Management wersja: 1.0.10, dodałem kody reklamowe, lecz nie wyświetlają się. Mało tego, licznik: wyświetlane ciągle rośnie (pokazuje, że są wyświetlane). Wydaje mi się, że instalacja przebiegła poprawnie. Proszę o pomoc!
Pozdrawiam.
[phpbb mod] Ad management nie wyświetla reklam
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
jakiejamamhaslo
[phpbb mod] Ad management nie wyświetla reklam
- Załączniki
-
- 2reklama.jpg
- (13.79 KiB) Pobrany 2599 razy
-
- reklamy.jpg
- (60.51 KiB) Pobrany 2614 razy
Re: [phpbb mod] Ad management nie wyświetla reklam
Odświeżyłeś komponenty stylu? Nie masz włączonego AdBlocka, który blokuje reklamy? 
-
jakiejamamhaslo
Re: [phpbb mod] Ad management nie wyświetla reklam
Ok, poradziłem sobie w miarę - reklamy się wyświetlają, lecz czasem brak ich wyświetlenia..bądź czasem np. na 3 reklamy wyświetli się jedna. O co chodzi?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.