"General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
"
Co mam zrobić bo nie mogę się zalogować w ogóle?!
Forum postawione wczoraj dziś dodani pierwszych 13 użytkowników i ...........
Proszę pomóżcie.
pomocy - General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Too many connec
Re: pomocy - General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Too many co
Przeciążony jest serwer bazy danych. Jeśli to hosting współdzielony, sprawę możesz zgłosić administratorowi lub zmienić hosting/pakiet na inny.Too many connections
nie to jest mój hosting w superhost.pl patrzyłem w administracji w bazach danych potrzebuję informacji co i gdzie mam zmienić ....
i o pomoc w tym problemie proszę, a że za dużo połączeń i mam skontaktować się ze sobą to wyczytałem ale nic z tego nie wynika.
i o pomoc w tym problemie proszę, a że za dużo połączeń i mam skontaktować się ze sobą to wyczytałem ale nic z tego nie wynika.
To hosting współdzielony, VPS, dedykowany? W przypadku pierwszego nic nie zrobisz, o ile nie masz dostępnych ustawień MySQL. Miałem na myśli administratora hostingu, w Twoim wypadku superhost.pl. Maszyna, na której znajduje się Twoje konto może być przeciążone. 13 użytkowników online to praktycznie żaden ruch.
nie ma jak infolinia.
jakiś kretyn przeciążył serwer i przenieśli go na jego serwer i wszystko działa ok.
rozumiem ze moim forum z 21 userami nie będe w stanie zgenerować takiego ruchu jak tamten koleś ?
dzięki za wsparcie, bo się załamałem 1szy dzień , dałem forum rodzicom dzieci z klasy córki i już wtopa.......
jakiś kretyn przeciążył serwer i przenieśli go na jego serwer i wszystko działa ok.
rozumiem ze moim forum z 21 userami nie będe w stanie zgenerować takiego ruchu jak tamten koleś ?
dzięki za wsparcie, bo się załamałem 1szy dzień , dałem forum rodzicom dzieci z klasy córki i już wtopa.......
Nawet przy najmniejszym pakiecie, kilkaset osób online nie powinno być problemem