mChat nie działa po zainstalowaniu...
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
mChat nie działa po zainstalowaniu...
Nie wiem czy dobry dział ale piszę tutaj... Mam problem otóż tak zainstalowałem ShoutBox na mojej stronie (poprawnie podmieniłem pliki, wyedytowałem je i zainstalowałem go, jest mysql dodany tzn tabela, jest w ACP w modułach włączony jest dany użytkownikom w upranieniach, nie ma żadnych errorow, style i obrazki odświerzone, jest włączony w modułach, styl standardowy jak i mój wyedytowany) i nigdzie go nie ma.. Po prostu wcale się nie wyświetla... Dla tego proszę kogoś doświadczonego o pomoc.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: mChat nie działa po zainstalowaniu...
Witam,
Podaj adres WWW forum. Sprawdź raz jeszcze w kodzie czy nie zrobiłaś żadnego błędu podczas instalacji dodatku.
Podaj adres WWW forum. Sprawdź raz jeszcze w kodzie czy nie zrobiłaś żadnego błędu podczas instalacji dodatku.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Jeżeli wszystko jest w PA i nie widać mChata to brak edycji pliku index_body.html
Wsparcie phpBB PL !!
Ogólnie być może brak edycji dla twojego niestandardowego stylu i/lub brak plików mChata dla twojego niestandardowego stylu.