Witam
Jestem administratorem phpbb3 i na forum mam problem ze swoją skrzynką pw. Polega to na tym że nie dochodzą do mnie wiadomości, lub ich nie widzę. Cały czas mam opcje 3 nieodebranych pw, wchodzę a tam nic nie ma... Jeśli wybrałem zły dział to prosze o przeniesienie. Moja forum to http://pomyslnastrone.pl
Niewidoczne prywatne wiadomości.
Niewidoczne prywatne wiadomości.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2013, 21:10 przez Aviator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Tytułuj prawidłowo tematy// POPRAWIONE
Powód: Tytułuj prawidłowo tematy// POPRAWIONE
Re: Problem z pw
Wiadomości widmo 
Jeżeli masz dostęp do bazy np. za pomoca phpmyadmin, to w tabeli phpbb_users (prefix może być inny) poszukaj swoich rzędnych i edytuj wartość w kolumnie user_unread_privmsg - wpisz 0
To samo możesz wykonać dla wartość w kolumnie user_new_privmsg.
Jeżeli masz dostęp do bazy np. za pomoca phpmyadmin, to w tabeli phpbb_users (prefix może być inny) poszukaj swoich rzędnych i edytuj wartość w kolumnie user_unread_privmsg - wpisz 0
To samo możesz wykonać dla wartość w kolumnie user_new_privmsg.
Re: Problem z pw
Ok ale to załatwi problem z niedostarczaniem innych pw do mnie?
Re: Niewidoczne prywatne wiadomości.
A próbowałeś wysłać coś do siebie z innego konta? Możesz też spróbować wysłać PW do samego siebie 
Wysłałem pw i nic to nie zmienia...
Pozwoliłem sobie założyć konto testowe i wszystko działa tzn. mogę wysłać PW do samego siebie i dochodzi 
Wysłałem również PW na Twoje konto i jest na chwilę obecną w folderze "Oczekujące na odbiór".
Ustawiałeś jakieś reguły dla PW, foldery itp.?
Wysłałem również PW na Twoje konto i jest na chwilę obecną w folderze "Oczekujące na odbiór".
Ustawiałeś jakieś reguły dla PW, foldery itp.?
nie, myśle że to jakas zawiecha stylu....