Jestem początkujący. Mam następujące problemy:
Jak zrobić odnośnik z forum do mojej strony ( po kliknięciu na nazwę mojej strony po prawej stronie )
Jak zrobić polskie przyciski w stylu silver
Jak zrobić na forum żeby był temat pod nim kilka podtematów i dopero konkretne posty
Jak zrobić dział " ostrzeżenia dla użytkowników"
Z góry dziękuje za pomoc
Problemy...
Tu są odpowiedzi na pytania nie dokońca zrozumiałem o co Ci chodziło w 3 pytaniu
1)<a href="twoja_strona.html'>Strona domowa</a>
2)W stylu SubSilver powinny być już polskie ikony
3) -------------------------
4)http://www.phpbb2.pl/download.php?q=ostrze%BFenia
1)<a href="twoja_strona.html'>Strona domowa</a>
2)W stylu SubSilver powinny być już polskie ikony
3) -------------------------
4)http://www.phpbb2.pl/download.php?q=ostrze%BFenia
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
Dzięki za odpowiedź. Jeżeli chodzi o 3 pytanie: strona główna forum, na nie tematy. Chciałbym aby już tu pod tematem były np. trzy podtematy( odośniki ) . Np. główny temat Ogród ponim trzy podtematy np. warzywa, kwiaty, owoce. I z owoców przechodzę do tematów: gruszki, jabłka, śliwki a w nich już konkretne posty. Przycisków poszukam. Reszta niezrozumiała ( jestem początkujący )
Z przyciskami problem. Mam polskie przyciski ale na forum wyświetlają się angielskie. Mam polskie opisy. Angielskie przyciski zlikwidowałem. Teraz mam puste miejsca te z małym czerwonym krzyżykiem. Nie moge za ... skopiować przyciski polskie tam gdzie były angielskie. pokazuje ciągle błąd. Może pomożesz na GG 5754543
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2005, 14:05 przez Randok, łącznie zmieniany 3 razy.
Na następny raz pisz tylko raz, przycisk edytuj...
Zobacz czy na domyślny język masz nastoawione polski, czy w stylu masz polskie ikonki (w osobnym folderze) i ostatnie jeśli coś nadal będzie nie tak wymień pliki tam gdzie są angielskie daj polskie.
Wytłumaczenie w punkcie 4 podałem Ci link gdzie są 3 mody właśnie apropo ostrzeżeń...
Jeśli nadal nie będziesz czegoś wiedział pisz śmiało na PW, napewno Ci spróbuje pomóc, mogę nawet czasem przeedytować Ci pliki lub zainstalować modyfikacje (za free oczywiście)
Zobacz czy na domyślny język masz nastoawione polski, czy w stylu masz polskie ikonki (w osobnym folderze) i ostatnie jeśli coś nadal będzie nie tak wymień pliki tam gdzie są angielskie daj polskie.
Wytłumaczenie w punkcie 4 podałem Ci link gdzie są 3 mody właśnie apropo ostrzeżeń...
Jeśli nadal nie będziesz czegoś wiedział pisz śmiało na PW, napewno Ci spróbuje pomóc, mogę nawet czasem przeedytować Ci pliki lub zainstalować modyfikacje (za free oczywiście)
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy