Nie mogę ustawić moderatora
Nie mogę ustawić moderatora
Za chiny nie mogę ustawić na moim forum http://www.lfk.er.pl moderatora.
Ustawiam, wyślij, wchodzę na głównązobacyzć czy się ustawiło i nie. Już od dawien dawna mam ten problem.
Proszę o pomoc.
po zapisaniu zmian wyczysć zawartość offline na dysku może nie wyświetla zmian ??
na pewno dobrze ustawiasz zezwolenia ?
na pewno dobrze ustawiasz zezwolenia ?
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
czy instalowałeś jakieś mody w okresie pojawienia się tego błędu ????
bo musiałeś wtedy coś namieszać. innej przeyczyny nie widze. jest jakiś komunikat o błędzie ???
bo musiałeś wtedy coś namieszać. innej przeyczyny nie widze. jest jakiś komunikat o błędzie ???
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info