Zapraszam: http://www.stylerbb.net
Link bezpośredni do madevo: link

Kod: Zaznacz cały
Wyszukanie zaawansowaneBo jest odnośnik "Szukaj"rad77 pisze:A mi brakuje linku;na tym forum tj. phpBB.pl też mi go brakuje.Kod: Zaznacz cały
Wyszukanie zaawansowane
A to jest wersja RC2 kiedy wersja stabilna
Z przyjemnością informuję, że grupa weryfikacyjna phpBB.com zaakceptowała madevo i dodała go do swojej bazy stylów. Stabilną wersję madevo możecie pobrać ze StylerBB.net jak i z phpBB.com.rad77 pisze:A to jest wersja RC2 kiedy wersja stabilna
Advertisement Management 1.0.12Kod: Zaznacz cały
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC2\xA9 php...' for column 'style_copyright' at row 1 [1366]
SQL
UPDATE phpbb_styles SET style_name = 'prosilver', style_copyright = '© phpBB Group', template_id = 1, theme_id = 1, imageset_id = 1, style_active = 1 WHERE style_id = 1
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 175
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/acp/acp_styles.php
LINE: 2564
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: includes/acp/acp_styles.php
LINE: 167
CALL: acp_styles->details()
FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_styles->main()
FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()Na chwilę obecną ledwo wyrabiamy się z zarządzaniem i bieżącą aktualizacją tego co posiadamy.weeb pisze:Nie myśleliście o otworzeniu się na zewnętrznych autorów? Z tego co widzę sporo osób z Polski próbuje swoich sił na scenie stylów do phpBB (sam zresztą mam na koncie dwa, na więcej niestety brakuje czasu).
To raczej nie jest wina stylu tylko Twojej bazy danych, inne style prócz madevo działają czy jak?rad77 pisze:Mam ten styl i nie mogę przejść na prosilver bo;
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC2\xA9 php...' for column 'style_copyright' at row 1 [1366]
SQL
UPDATE phpbb_styles SET style_name = 'prosilver', style_copyright = '© phpBB Group', template_id = 1, theme_id = 1, imageset_id = 1, style_active = 1 WHERE style_id = 1
BACKTRACE
...
Podmieniłem te pliki na oryginalne ale to nic nie dało.