poszukuję hacka umożliwiającego czytanie Pw

Jeżeli masz pomysł na jakąś modyfikację bądź poszukujesz jakiegoś moda to zerknij do tego działu.
EMIL98
Kontakt:

pomocy

Post autor: EMIL98 » 04 lipca 2005, 00:33

Database Table Install

Found phpbb root path at ./.
Using sql queue list file nivisec_schema/nivisec_install.sql.
Found php version 4.3.4.
Found phpbb version 2.0.16.
Warning: This hack was designed on phpbb version 2.0.6. It may or may not work for your version of phpbb!

[FAILED] :: CREATE TABLE `phpbb_privmsgs_archive` ( `privmsgs_id` mediumint( 8 ) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT , `privmsgs_type` tinyint( 4 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_subject` varchar( 255 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_from_userid` mediumint( 8 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_to_userid` mediumint( 8 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_date` int( 11 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_ip` varchar( 8 ) NOT NULL default '', `privmsgs_enable_bbcode` tinyint( 1 ) NOT NULL default '1', `privmsgs_enable_html` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0', `privmsgs_enable_smilies` tinyint( 1 ) NOT NULL default '1', `privmsgs_attach_sig` tinyint( 1 ) NOT NULL default '1', PRIMARY KEY ( `privmsgs_id` ) , KEY `privmsgs_from_userid` ( `privmsgs_from_userid` ) , KEY `privmsgs_to_userid` ( `privmsgs_to_userid` ) ) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT = 1
Reason:Table 'phpbb_privmsgs_archive' already exists
Analysis:This is considered a duplicate entry and can be ignored as a failure because the needed information is already inserted.

Please delete this file (nivisec_install.php) and nivisec_schema/*.* for security reasons!

to mi sie pokazalo usunolem i nic nei idze a nadal ta opcja mi jest potrzebna :?
Administrator FORUM http://masasexforum.glt.pl -=Masasex=- Obrazek

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 04 lipca 2005, 21:26

nie jeśli go tylko edytowałeś zgodnie ze wskazówkami z pliku instalacyjnego.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

EMIL98
Kontakt:

??

Post autor: EMIL98 » 04 lipca 2005, 23:09

a mozesz mi podac dokladna edycje i przerobienie tego pliku i ktury to jest tylko najlepiej jak by bylo w jezyku polskim :x
Administrator FORUM http://masasexforum.glt.pl -=Masasex=- Obrazek

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 05 lipca 2005, 13:28

nie am moda i tojego forum :D a z pamiecie nie pamiętam wygladu plików forum.
a co do błędu bo niedoczytałem do końca:
EMIL98 pisze:Warning: This hack was designed on phpbb version 2.0.6. It may or may not work for your version of phpbb!
niezgadzają się wersje moda i forum zxzaktoalizuj forum :D
EMIL98 pisze:This hack was designed on phpbb version 2.0.6.
EMIL98 pisze:Found phpbb version 2.0.16.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 06 lipca 2005, 10:54

Ludzie patrzcie na działy! Czytac opisów nie umiecie!

M16

Post autor: M16 » 08 lipca 2005, 14:31

A ja mam pytanie.
Jak z poziomu phpMyAdmin. Gdzie to jest w PA. Bo ja szukałem i nie widziałem. A ten hack będzie działał w phpBB by przemo(ten co jest do niego link)
pzdr
http://www.soniak.linuxpl.com ---- naj naj najlepszy warez w Polsce!

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 08 lipca 2005, 14:42

M16 pisze:Jak z poziomu phpMyAdmin. Gdzie to jest w PA.
my admina nie ma w PA. jest on instalowany na serwerze.
M16 pisze:A ten hack będzie działał w phpBB by przemo(ten co jest do niego lin
możesz mieć spore problemy z instalacją bo forum przema troszeczke różni się od oryginalnego forum. lepiej nie radze prubować chyba że masz spore pojęcie o php :D

PS. nie mam przema ale czy on nie dodał tego moda już do swojej wersji ?????

M16

Post autor: M16 » 09 lipca 2005, 10:26

Oki no to jak z poziomu phpMyAdmin na serwerze mam to przeczytać??
Może zna ktoś hacki a jeśli nie to jakaś osoba obeznana z php wrzuci hacka od zwykłego phpBB do przema i powie czy działa.
pzdr

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 11:20

EMIL98 zagadaj na GG to postaramy się to jakoś przerobić. nr. masz w profilu pod postem pisz zzwqsze bo najczęściej jestem ukryty :D D:
M16 pisze:Oki no to jak z poziomu phpMyAdmin na serwerze mam to przeczytać??
wchodzisz bo bazy wybierasz tabele "privmsgs_text" i czytasz :D
M16 pisze:Może zna ktoś hacki a jeśli nie to jakaś osoba obeznana z php wrzuci hacka od zwykłego phpBB do przema i powie czy działa.
pzdr
przetestuj sam i daj odpowiedź (może jutro się za to wezme jeśli nikt niechce się pobawić :D

M16

Post autor: M16 » 09 lipca 2005, 11:36

boje się jestem początkujący nie chce nic popsuć

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 13:09

M16 pisze:boje się jestem początkujący nie chce nic popsuć
jeśli zrobisz koppie plikó to zawsze możesz przywrucić stary wygląd :D a przyokazji eksperymentów czegoś się nauczysz.
ps. ściągam phpbb przema zobacze co jest grane.

M16

Post autor: M16 » 09 lipca 2005, 13:34

A jak wykonać kopie zapasową??

W SQL i kopia zapasowa??

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 14:12

M16 pisze:W SQL i kopia zapasowa??
tak
logujesz się do phpmyqdmina klikasz kopia i zaznaczasz wszystkie tabele. na dole okinke pamiętej tylko aby zaznaczyc żeby kopia była robiona do pliku a nie jako strona bo to tylko problemy robi :D a kopie plików (bo je najczęściej edytujesz zrobisz kopiując je na dysk komputera w osobny folder a edytujac te na serwerze :D jeśli po skończonej edycji plików forum nie działa to kopiujesz spowrotem na serwer te pliki które są na dysku :D

PS. lepiej bawić się plikami bo je prościej przywrucić. baza sql jest bardziej delikatna i jej przywracanie tez jets zakręcone (dla początkujacego w szczególności :D :D )

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 16:03

witam znowu. mod który umożliwia czytanie PW jest już zainstalowany w wersji przema trzeba go tylko załączyć i po kłopocie :D nic nie trzeba dodatkowo instalować :D :D :D

M16

Post autor: M16 » 09 lipca 2005, 17:10

Oki już mi działa. thx

Zablokowany

Wróć do „Propozycje i Poszukiwania”