Nazwa modyfikacji: Advertisement Management
Wersja modyfikacji: 1.0.11
Wersja używanego phpBB: phpbb3 3.0.8
Zainstalowane style: we_clearblue
Opis problemu:
Witam. Mam problem z tym modem, a dokładnie z reklamami Google na których można zarobić.
Zainstalowałem tego moda, wszystko świetnie. Tworzę nową reklamę, wklejam kod dostarczony przez google który jest zawarty w <script></script> i jest lipa - nie wyświetla reklam. Ramki "Reklama" są puste.
Jednak gdy wkleję jakąś reklamę sklepu, czy banner innego forum, będący w znaczniku <a href></a>, reklama jest wyświetlana.
Tak więc wina leży po stronie tego kodu google z reklamą dla mnie. Jak ma być wklejona ta reklama? Jak ma wyglądać kod, żeby mod go czytał? Cały czas wydaje mi się, że to wina tego <script>.. Ale jestem zielony, nie znam się na tym.
[Advertisement Management] Kod reklamy Google
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Advertisement Management 1.0.11
Ołki dołki. Wina była po stronie pluginu blokującego wyświetlanie reklam w mojej przeglądarce 
Nadal mam jednak problem: reklamy wyświetla na stronie głównej, ale pod postami dalej są puste okna. Poza tym, reklama nad logiem forum jest po lewej stronie - jak ją wycentrować?
EDIT:
Już sobie poradziłem grzebiąc w DIVach. Zostało tylko robić zliczanie kliknięć, coś ten {COUNT_CLICK} nie chce działać. Pewnie wstawiam go w złym miejscu.
Nadal mam jednak problem: reklamy wyświetla na stronie głównej, ale pod postami dalej są puste okna. Poza tym, reklama nad logiem forum jest po lewej stronie - jak ją wycentrować?
EDIT:
Już sobie poradziłem grzebiąc w DIVach. Zostało tylko robić zliczanie kliknięć, coś ten {COUNT_CLICK} nie chce działać. Pewnie wstawiam go w złym miejscu.