Problem jaki mam to w zasadzie występuje po instalacji. Instalacja przebiega prawidłowo. Wszystko jest ok. Jednak po wylogowaniu , gdy próbuję ponownie zalogować się jako administrator przez http://mojeforum/adm wyskakuje że nie mam uprawnień . Nawet nie wyskakują pola do logowania , tylko napis o braku uprawnień. Gdzie leży bład .
Pozdrawiam
problem przy instalacji
Re: problem przy instalacji
Jak dobrze Cię rozumiem :
Na forum musisz być zalogowany jako jakiś użytkownik z prawami administratora aby otrzymać możliwość wejścia do Panelu Administratora. Nie ma możliwości bezpośredniego wchodzenia do tego panelu.
Na forum musisz być zalogowany jako jakiś użytkownik z prawami administratora aby otrzymać możliwość wejścia do Panelu Administratora. Nie ma możliwości bezpośredniego wchodzenia do tego panelu.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
dzięki. A teraz walczę ze zmianą skórki . Wgrywam nową w "styles" , ale w panelu administracyjnym mi jej nie pokazuje...
.
Wydaje mi się że tam powinienem ją wgrać. Ale co zrobić żeby mi się pokazała w panelu administracyjnym .... ?
Wydaje mi się że tam powinienem ją wgrać. Ale co zrobić żeby mi się pokazała w panelu administracyjnym .... ?
Jak wgrałeś styl? Folder ze stylem zawierający template, imageset i theme wrzucasz do folderu styles. I później w zakładce Style instalujesz jako nowy.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.