Jak zmienić logo?
Jak zmienić logo?
Dzień Dobry! Od dłuższego czasu mam problem ze swoim logiem na forum www.Hardsyle.com.pl Znam tylko jeden z wielu sposobów sposób na zmianę loga - podmiana poprzez ftp pliku. Ja nie chcę podmieniać pliku, ponieważ nowe logo mam zapisane w innym rozszerzeniu. Zobaczcie jak to marnie wygląda na moim forum (te podstawowe logo). Pewno gdzieś będzie trzeba podmienić końcówkę .gif na inną, ale gdzie?
Re: Jak zmienić logo?
w pliku stylów imageset/imageset.cfg zmienisz rozszerzenie oraz wielkość jeśli chcesz.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
W tym samym pliku zmienia się też pozostałe ikonki na forum, prawda? A co jeśli wrzuciłem na serwer nowe ikonki, zmieniłem w pliku ich rozszerzenie i wielkość a nie pokazują się one na forum? Zamiast ich jest puste tło...
Mam phpbb 3.0.8 i w PA nie ma czegoś takiego jak zakładka "Style" by odświeżyć obrazki...
Mam phpbb 3.0.8 i w PA nie ma czegoś takiego jak zakładka "Style" by odświeżyć obrazki...
To jest niemożliwe, że nie masz zakładki style 
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
wyslij pw pomoge