Add groups in team page
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Add groups in team page
W instrukcji pisze, że mod jest niestabilny: czy ktoś miał z nim jakieś problemy ??
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2011, 13:03 przez AL|EN, łącznie zmieniany 1 raz.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/
Re: Add groups in team page
Ja go miałem na swoim dawnym forum i nie miałem z nim żadnych problemów
Re: Add groups in team page
Dziękuję bardzo za tą odpowiedź. Z phpbb3 bawię się pierwszy raz więc takie informacje mi są potrzebne do tego aby zainstalować taki mod.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/