google adsense
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
google adsense
witam mam male pytanie bo zainstalowałem advertisement_management_1_0_10_pl i chce aby google adsense bylo wyswietlane po logiem tak jak na screenie http://ifotos.pl/img/adsense_hhxepnx.JPG sprawdzałem już wszystkie opcje z ustawianiami ale i tak nie ma tam gdzie chce. Prosze o pomoc.
Re: google adsense
Źle edytowałeś pliki stylu przy instalacji, bo domyślnie jest opcja z tym miejscem. Popraw kod w overall_header.html wg. instrukcji modyfikacji.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Re: google adsense
wlasnie wiem bo jak instalowalem ten mod to to miałe znlalesc w overall_header.html taki kod
a po mialem wstawic
A to wlasnie jest od tego co jest wyswietlane po lo i wlasnie nie wiem gdzie to wstawić. Moj styl we_universal
Kod: Zaznacz cały
<div id="page-header">Kod: Zaznacz cały
{ADS_1}Re: google adsense
Podstawy HTML'a. Następnym razem warto spróbować rozwiązać taki problem wraz z: http://www.kurshtml.boo.pl
A kod reklamy dodaj nad:
A kod reklamy dodaj nad:
Kod: Zaznacz cały
<div id="container">Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!