Pomocy nie wiem jak dodać na forum reklamę
Pomocy nie wiem jak dodać na forum reklamę
Pomocy nie wiem jak dodać na forum reklamę. Mam kod reklamy z google i chce dodać na forum. Gdzie musze go zamieścić?
Re: Pomocy nie wiem jak dodać na forum reklamę
Zależy gdzie chcesz tą reklamę wyświetlać. Możesz również zainstalować mod od reklam.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Ja polecam tą modyfikację Advertisement Management bardzo dobrze się przez nią zarządza reklamami i w dodatku pozwala na wstawienia różnych reklam w przeróżnych miejscach na forum. 
Moje forum to dzieje.org a chce mieć reklame w ten sposób jak jest wyświetlana na http://juvepoland.com/
tą która sie przesówa w dół wraz z przeglądaniem strony
tą która sie przesówa w dół wraz z przeglądaniem strony
Wystarczy dodać ją do szablonu strony głównej styles\prosilver\template tu gdzie prosilver jest nazwa twojego stylu, otwierasz w edytorze html, np w notatniku ( w ostateczności w notatniku
)
Otwórz plik overall_header.html
Znajdź linijka 102
Dodaj po
Styl reklamy dodajemy do pliku bidi.css
styles\prosilver\theme tu gdzie prosilver jest nazwa twojego stylu, otwierasz w edytorze html, np w notatniku ( w ostateczności w notatniku
)
Na samym początku dodaj kod css reklamy po czym zapisz zmiany.
Następnie wejdź do PA - Style - Szablony - Odśwież i PA - Style - Motywy - Odśwież
I gotowe kod reklamy jest dodany
( tak teoretycznie tylko )
Otwórz plik overall_header.html
Znajdź
Kod: Zaznacz cały
</head>Dodaj po
Kod: Zaznacz cały
kod reklamystyles\prosilver\theme tu gdzie prosilver jest nazwa twojego stylu, otwierasz w edytorze html, np w notatniku ( w ostateczności w notatniku
Na samym początku dodaj kod css reklamy po czym zapisz zmiany.
Następnie wejdź do PA - Style - Szablony - Odśwież i PA - Style - Motywy - Odśwież
I gotowe kod reklamy jest dodany