Poddział z filmami w danej kategorii. Da się?

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
sz3kla
Kontakt:

Poddział z filmami w danej kategorii. Da się?

Post autor: sz3kla » 15 listopada 2010, 09:53

Witajcie,

Nęka mnie ostatnio pytanie, czy na forum opartym o skrypt BB3 da się zrobić taką modyfikację, dzięki której w danej kategorii dałoby się zrobić forum, lecz nie z tematami, a z filmami.
Ogólnie mod ten byłby niemal identyczny jak "phpbb3 Gallery", lecz zamiast wyświetlania obrazków, wyświetlanie filmów (przede wszystkim z YouTube).

Czy da się coś takiego zrobić? A może moda "Gallery" da się na tyle przerobić, aby wyświetlał filmy?

Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem. :)

Pozdrawiam serdecznie,
sz3kla.

Awatar użytkownika
@Marcin
Zasłużony
Kontakt:

Re: Poddział z filmami w danej kategorii. Da się?

Post autor: @Marcin » 15 listopada 2010, 21:21

Gdzieś widziałem takiego moda ale nie pamiętam gdzie.. :P jak znajde to podam link ;)

lub zamiast moda użyj tagu BBCode: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 76#youtube
Wsparcie phpBB PL !!

Awatar użytkownika
sz3kla
Kontakt:

Re: Poddział z filmami w danej kategorii. Da się?

Post autor: sz3kla » 16 listopada 2010, 09:43

Cześć Marcin.

Tag YT to ja mam na forum, i to właśnie nie jest to o co mi chodzi.
On jedynie powoduje wyświetlanie filmów z zamieszczonych linków.
A mnie chodzi ponadto o coś takiego jak php Gallery, tylko w wersji wideo.
Tak abym mógł sobie tworzyć poddziały z filmami, tudzież żebym ogólnie miał zakładkę z filmami.

Pozdrawiam,
sz3kla.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”