PROSZE O POMOC !

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
m4ka
Kontakt:

PROSZE O POMOC !

Post autor: m4ka » 04 lipca 2005, 14:48

witam zainstalowalem juz kolejny pgpBB bo za kazdym razem mam ten sam problem gdy sie zaloguje tzn wpisze login i pass i klikne zaloguj to wywala mi adres strony : http://www.mojawww.pl/forum/login.php i komunikat Nie mozna wyswietlic strony cofam strone lub wchodze na str glowna forum to jestem zalogowany .... podczas wylogowywania jest tak samo .. tzn Nie mozna wyswietlic strony... co mam z tym zrobic ?

edit

teraz zobaczylem ze gdy chce wejsc na panel administracyjny to tez nie mozna .... tzn Nie mozna wyswietlic strony

edit 2

chciaem dodac nowy post to zobaczylem cos takiego :

Kod: Zaznacz cały

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near 'BEGIN' at line 1

INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES (2, 1, 2, '', 1120485265, '5311130a', 1, 0, 1, 0)

Line : 271
File : /home/zelu/public_html/phpBB2/includes/functions_post.php
EDIT3

zainstalowalem kolejne phpbb (na nowych bazach) i nadal to samo logowanie nie dziala ... :( bardzo proszo o pomoc nie wiem co z tym robic :(

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 04 lipca 2005, 21:46

masz złe ustawienia ścieżki w PA. ścieżka forum i nazwa serwera jest do ustawienia w PA/ustawienia ogólne/ 1, 2 opcja od góry.
było setkia razy !!!!
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

m4ka
Kontakt:

Post autor: m4ka » 04 lipca 2005, 22:50

m4ka pisze:teraz zobaczylem ze gdy chce wejsc na panel administracyjny to tez nie mozna .... tzn Nie mozna wyswietlic strony
wiec jak to zmienic ?

poprawna nazwa na PW to odblokuje//kokoosh

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 05 lipca 2005, 13:29

m4ka pisze:wiec jak to zmienic ?
mateusz pisze:było setkia razy !!!!
użyj przycisku szukaj. a na pocieszenie powiem ci że trzeba to zmienić w bazie SQL szczegóły w szukaj :D :D :D :D :D :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”