PW

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
limonides

PW

Post autor: limonides » 06 sierpnia 2010, 09:53

mam takie pytanko:

jeśli wejdę do jakiegoś tematu i przy użytkowniku który napisał jakiś post nacisnę przycisk PW przechodzi mi do wysłania prywatnej wiadomości do tego użytkownika. W temcie PW wpisany jest tytuł tematu z forum a w tresci zawarte jest wszystko to co napisał uzytkownik do którego wysyłam PW.

Jak przestawić żeby treść PW domyślnie była pusta ??

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

limonides

Re: PW

Post autor: limonides » 26 sierpnia 2010, 08:46

pomoże ktuś ??

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 27 sierpnia 2010, 16:43

W viewtopic.php znajdź:

Kod: Zaznacz cały

'U_PM'            => ($poster_id != ANONYMOUS && $config['allow_privmsg'] && $auth->acl_get('u_sendpm') && ($user_cache[$poster_id]['allow_pm'] || $auth->acl_gets('a_', 'm_') || $auth->acl_getf_global('m_'))) ? append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=' . $row['post_id']) : '', 
Zamień na:

Kod: Zaznacz cały

'U_PM'            => ($poster_id != ANONYMOUS && $config['allow_privmsg'] && $auth->acl_get('u_sendpm') && ($user_cache[$poster_id]['allow_pm'] || $auth->acl_gets('a_', 'm_') || $auth->acl_getf_global('m_'))) ? append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'i=pm&mode=compose&u=' . $row['user_id']) : '', 
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

limonides

Post autor: limonides » 02 września 2010, 09:13

bajecznie :mrgreen:

super extra podziękował

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”