Ultimate Points nie przyznaje punktów
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Ultimate Points nie przyznaje punktów
Cześć. Nie wiem co się dzieje, ale ten MOD nie przyznaje punktów za posta. Co robić?
Re: Ultimate Points nie przyznaje punktów
Cześć. Zainstalować taki, który przyznaje punkty. 
Ale mojemu koledze działa, a ma to samo.
Poproś kolegę żeby Ci zdradził jakiej magii użył.
Uważasz się za osobę śmieszną?
Oczekuję pomocy od wyrozumialszej osoby.
Oczekuję pomocy od wyrozumialszej osoby.
Raczej zabawną.
Obawiam się, że tylko wróżka może Ci pomóc i to taka, która ma szklaną kulę w wersji ultimate.
Obawiam się, że tylko wróżka może Ci pomóc i to taka, która ma szklaną kulę w wersji ultimate.
Ehehe...
Idź się utop, koleś.
Idź się utop, koleś.
Przyczyn może być tak wiele, że nie starczyłoby limitu znaków w poście 
Podaj więcej szczegółów (szablon zgłaszania problemów).
- dezerter_af
- Kontakt:
Sprawdź instalację krok po kroku czy wszystko dobrze wykonałeś. Zwróc uwagę, że podczas instalacji w kilku plikach kod który trzeba odnaleźć powtarza się kilka razy. W instrukcji masz napisany który to jest "raz" ale najczęściej chodzi o pierwszy.
Kolejna sprawa jest taka, że nie ustawiłeś uprawnień. Więcej w ACP.
Jakoś znaków starczyło bez problemu
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Nie mam pojęcia co wpisać w tych polach.weeb pisze:Przyczyn może być tak wiele, że nie starczyłoby limitu znaków w poście
Instalowałem AutoMODem. Tylko nie mów mi, że automodem lepiej nie instalować, bo właśnie ten sam kolega też instalował tym programem i weszło mu. Uprawnienia... też coś tam pogrzebałem. Pozwoliłem każdej grupie używać UP.dezerter_af pisze:![]()
Sprawdź instalację krok po kroku czy wszystko dobrze wykonałeś. Zwróc uwagę, że podczas instalacji w kilku plikach kod który trzeba odnaleźć powtarza się kilka razy. W instrukcji masz napisany który to jest "raz" ale najczęściej chodzi o pierwszy.
Kolejna sprawa jest taka, że nie ustawiłeś uprawnień. Więcej w ACP.
Jakoś znaków starczyło bez problemu
- dezerter_af
- Kontakt:
Automod śmierdzi.... o czym sam się przekonałem nie dawno, gdy podmienił mi index.php common.php i kilka innych ... więc około 2h roboty poszło się **** bo ja chciałem zaoszczędzić kilka minut. Mimo wszystko sprawdź dokładnie ręcznie instalacje krok po kroku czy jest dobrze. Zajmię Ci to z 10 minut ale będziesz miał pewnośc 
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
jak by ten automod działał jak to instalowanie w mybb to można by z niego korzystać, ale pewnie tak nie działa, dlatego wole takie instalacje robić ręcznie.
Trochę odbiegnę od tematu. AutoMOD robi kopię zmodyfikowanych plików w katalogu
Niestety phpBB 3.0 nie jest w pełni modularne, więc jest jak jest.
Instalowałeś wcześniej jakieś modyfikacje czy tylko tą? Jeśli ten drugi wariant, to problemu nie upatrywałbym w kodzie, a ustawieniach uprawnień.
store/mods/nazwa_modyfikacji/_backups/ Instalowałeś wcześniej jakieś modyfikacje czy tylko tą? Jeśli ten drugi wariant, to problemu nie upatrywałbym w kodzie, a ustawieniach uprawnień.
I to jest naprawdę poważny problem.B3X!O pisze:Nie mam pojęcia co wpisać w tych polach.