[phpbb3: Mini-Chat] Informacja zamiast czata

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
woofer

[phpbb3: Mini-Chat] Informacja zamiast czata

Post autor: woofer » 25 lipca 2010, 13:17

Nazwa modyfikacji: Mini-Chat
Autor modyfikacji: Stoker
Wersja modyfikacji: 1.2.17
Wersja używanego phpBB3: 3.0.7
Zainstalowane style: prosilver, 1thank
Adres do witryny: http://www.woofer.yoyo.pl/forum/
Opis problemu: Na stronie http://www.woofer.yoyo.pl/forum/mchat.php miast czata wyświetla się komunikat:
Informacja
Usunąłeś prawa kopiowania z mChat mod.
Przywróć wpis edytując language/pl/mods/mchat_lang.php.
Jeżeli tego nie zrobisz, ten mod, i twoje forum, nie będą działać dopóki nie odinstalujesz moda.
Nie mam pojęcia, jak się tego pozbyć, bo niczego w plikach nie zmieniałem, dla pewności też instalowałem mod po raz drugi - nie pomogło. Dodam jeszcze, że mimo ostatniej linijki forum działa. Proszę o pomoc. :)

pit

Re: [phpbb3: Mini-Chat] Informacja zamiast czata

Post autor: pit » 25 lipca 2010, 14:02

Brakuje pliku "1thank/template/mchat_body.html".

Awatar użytkownika
woofer

Re: [phpbb3: Mini-Chat] Informacja zamiast czata

Post autor: woofer » 25 lipca 2010, 17:36

Idąc tą drogą dodałem też plik mchat/mchat_1thank.css, ale to nie w tym tkwi przyczyna i problem pojawia się nadal. Zresztą wątpię, by to dotyczyło styli forum, bo nawet jeśli jako domyślny ustawię prosilver - komunikat tkwi dalej.

Zastanawia mnie ten plik language/pl/mods/mchat_lang.php, tylko co tu można zmienić, skoro większość dotyczy tłumaczenia komunikatów?
mchat_lang.rar
W razie czego załączam plik mchat_lang.php ściągnięty wprost z ftp.
(2.12 KiB) Pobrany 200 razy

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”