Witam,
mam dwa krótkie pytania związane z modyfikacjami :
1) Kiedy najlepiej instalować modyfikacje na forum?
Teraz - podczas rozpoczynania działalności, podczas tworzenia całego projektu? Czy w momencie gdy będziemy widzieć że projekt ma sens i warto coś w nim pozmieniać? Czy są później problemy z dodawaniem modów?
2) Amatorsko tłumaczę sobie działanie każdej modyfikacji, jednak mam problem z :
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=788695
Prosiłbym o możliwe wytłumaczenie ich działania.
Próbowałem korzystać z google translate ale...
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Modyfikacje - kiedy instalować? Funkcje moda.
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Modyfikacje - kiedy instalować? Funkcje moda.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
Re: Modyfikacje - kiedy instalować? Funkcje moda.
1. Mody instalujesz podczas tworzenia i kształtowania się projektu/forum. Problemów nie ma.
2. Oznacza ostatni zedytowany post w temacie.
2. Oznacza ostatni zedytowany post w temacie.
A dokładniej? Bo nie za bardzo rozumiem?2. Oznacza ostatni zedytowany post w temacie.
Jak nazywa się modyfikacja która dopisuje na stronie głównej ten tekst :
Kod: Zaznacz cały
[b]Re: Ja włączyć opcję domyślneg… [/b]
przez huber2t
16 minuty temuPowrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=681&t=1209
Oznacza to że jeśli edytujesz swój ostatni post w temacie to zostanie on oznaczony jako nieprzeczytany.
Oznacza to że jeśli edytujesz swój ostatni post w temacie to zostanie on oznaczony jako nieprzeczytany.