1. Chodzi o pola własne profilu, chce by kilka z nich wyświetlało się w widoku tematu pod nazwą użytkownika, jednak "wysokość" postu jest za mała. Wyświetlają mi się tylko 3 pola własne, a ja bardzo chciałbym ich pięć.
2. Obok logo phpbb (plik site_logo.gif) jest miejsce na tytuł forum i podpis pod nim. Jak zmienić wielkość liter? Ewentualnie kolor? Jak zrobić z tego link żeby nie tylko po kliknięciu na logo następował powrót do strony głównej?
3. Czy da się przemieścić informacje wyświetlane o użytkowniku po prawej części postu na lewą stronę? Jak tak to jak?
4. Jak zmienić szerokość forum na stronie? dodawanie
"width: 850px;
margin: 0 auto;" w common.css w \styles\prosilver\theme nie działa.
5. Jak dodać na dół strony legendę odnośnie ikonek na forum?
6. Czy bez zmieniania stylu da się zmienić tylko obwódki w około forum? Tak jak jest to na waszym, na zielono. Czy wystarczy podmienić pliki typu bg_header.gif, bg_list.gif w folderze styles\prosilver\theme\images. Coś w colours.css w \styles\prosilver\theme? Jeśli tak to które miejsce?
8. Jak dodać do szybkiej odpowiedzi uśmieszki i przyciski ze znacznikami? Oraz by szybka odpowiedź była cały czas widoczna, a nie dopiero po kliknięciu na przycisk "szybka odpowiedź".
Zaznaczam że jestem nowicjuszem i dopiero zaczynam przygodę z forum, języka php nie znam, ale np. instrukcje instalowania modów rozumiem
Za wszelkie odpowiedzi, rady, nakierowania, będę bardzo wdzięczny, bo sam nie zrobię tego nigdy.. Pozdrawiam