witam serdecznie
posiadam styl "soul_city" zainstalowałem to cudeńko jakim jest helpmod tylko nie widze ikony do dodania pochwały.
widzę natomiast w profilu uzytkownika pochwały i mogę wejsc.
uprawnienia już chyba od 1 h dodaje i nadal nie ma tej ikony :/
ktoś mi pomoże ??
HELPMOD
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: HELPMOD
A wgrałeś ikonkę do folderu stylu?
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
tak wgrałem
i dodałem wszystkie wpisy jakie były w instrukcji dla stylu prosilver w katalogu od soul_city
i dodałem wszystkie wpisy jakie były w instrukcji dla stylu prosilver w katalogu od soul_city
robiłem:
wyczyść pamięć podręczną
odśwież motywy
odśwież ikony
odśwież szablony
wyczyść pamięć podręczną
odśwież motywy
odśwież ikony
odśwież szablony
Musisz jeszcze ustawić odpowiednie uprawnienia grupom by użytkownicy mogli przyznawać i przeglądać listę pochwał.