Witam..
Czy jest możliwość wstawienia obrazka np.jpg przy randze (z tego co widze na forum jest taka możliwośc Ale jak to zrobić ?????
I ostatnie pytanie nie bede zasmiecał forum walne to tu ..Chciałbym tez żeby przed karzdym działem na forum był obrazek graficzny tak jak tutaj http://1st-soc.anv.pl/forum/index.php?s ... 358827adc2 jak to zrobić ????
Dziekuje i pozdrawiam..
Rangi-obrazek
Re: Rangi-obrazek
1) PA->Użytkownicy i Grupy->Zarządzanie rangami (Biedziesz miał tam "Obrazek rangi".)
2) Tworząc Dział/Fora masz do wyboru "Obraz działu"
2) Tworząc Dział/Fora masz do wyboru "Obraz działu"
-
Kermitos33
1.1) PA->Użytkownicy i Grupy->Zarządzanie rangami (Biedziesz miał tam "Obrazek rangi".) no własnie widze tam pionowe przerywane kreseczki i nic nie moge wybrać
2.2) Tworząc Dział/Fora masz do wyboru "Obraz działu" Obraz działu:
Ścieżka od głównego katalogu phpBB do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem. i gdzie mam wlkeic ten obrazek !!!
2.2) Tworząc Dział/Fora masz do wyboru "Obraz działu" Obraz działu:
Ścieżka od głównego katalogu phpBB do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem. i gdzie mam wlkeic ten obrazek !!!
1.1.1) Bo musisz sam wrzucić obrazki rang do
2.2.2) Gdzie chcesz, bo ścieżkę pliku wpisujesz ręcznie. Możesz sobie np. w folderze images zrobić nowy folder i do niego wrzucać.
images/ranks/.2.2.2) Gdzie chcesz, bo ścieżkę pliku wpisujesz ręcznie. Możesz sobie np. w folderze images zrobić nowy folder i do niego wrzucać.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
-
Kermitos33
Widmo pisze:2.2.2) Gdzie chcesz, bo ścieżkę pliku wpisujesz ręcznie. Możesz sobie np. w folderze images zrobić nowy folder i do niego wrzucać.
no własnie tworze w głównym katalogu phpBB/images/ikony i tam wrzucam jpg ale niestety wywala mi Ostrzeżenie Podany obraz działu nie istnieje