panel

Forum przeznaczone dla osób poszukujących modyfikacji do phpBB 3.0.x oraz ich polskich lokalizacji.
bogdan

panel

Post autor: bogdan » 11 stycznia 2010, 00:18

Witam.

Jstem bardzo początkującym administratorem, mam na imię Bogdan.

Mamy czasem problem z przydzieleniem i wyświetleniem w profilach niektórych funkcji moderatorom, ale teraz wszystko ok.

Głowny kłopot obecnie polega na niemożności dodania w profilu administratora narzędzia "sprawdź uprawnienia użytkownika". Zniknęło po małej awarii forum i blokadzie panelu adm. Forum już działa b. dobrze, jednak przycisk o którym mowa nadal się nie wyświetla, a czasem jest bardzo przydatny z powodu monitów użytkownikow, dotyczących ich uprawnień. Cóż kiedy admin nie posiada jednego z podstawowych narzędzi.

Jestem bardzo początkującym administratorem pomimo między 30-40 lat, gdyż zajmowałem się zupełnie czymś innym i mam teraz troszkę problemów, żeby nadążyć - jednak z podobnymi sprawami już sobie radziłem - ale z tą mam wyjątkowy klopot.

Co zrobić żeby wyświetliło narzędzie w panelu i żeby ono działało? (przepraszam za przeciągnięcie pisaniny)

zależy mi na czasie - dziękuję. -------------------> :shock: i czemu tu się dziwić?

Awatar użytkownika
@Marcin
Zasłużony
Kontakt:

Re: panel

Post autor: @Marcin » 11 stycznia 2010, 09:55

Sprawdź czy w memberlist_view.html masz taki kod:

Kod: Zaznacz cały

<!-- IF U_USER_ADMIN --> [ <a href="{U_USER_ADMIN}">{L_USER_ADMIN}</a> ]<!-- ENDIF -->
<!-- IF U_USER_BAN --> [ <a href="{U_USER_BAN}">{L_USER_BAN}</a> ]<!-- ENDIF -->
<!-- IF U_SWITCH_PERMISSIONS --> [ <a href="{U_SWITCH_PERMISSIONS}">{L_USE_PERMISSIONS}</a> ]<!-- ENDIF -->
Wsparcie phpBB PL !!

Zablokowany

Wróć do „Poszukiwania”