Witam
Zainstalowałem mod do ogłoszeń Simple Announcement i jest mały problem nad ogłoszeniem pojawia się znak "z" sprawdzałem pliki czy nie wkradł się jakiś znaczek, instrukcje wykonywałem 2 razy na czystych plikach i cały czas to samo
Link do moda - ftp://ftp.phpbb3.pl/phpBB/3.0/SimpleAnn ... nt/latest/
W załącznikach screen z widoku forum, screen z kodu źródłowego po wczytaniu index.php oraz pliki które były edytowane podczas wgrywania modu.
Byłbym wdzięczny za pomoc, niby to jeden znak ale tak wyglądać to nie powinno
Simple Announcement
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
marcin0077
Simple Announcement
- Załączniki
-
- z.JPG
- widok na forum
- (4.59 KiB) Pobrany 1060 razy
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2009, 10:13 przez marcin0077, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Simple Announcement
Szukałbym tego jednak w pliku
overall_header.html.-
marcin0077
Re: Simple Announcement
faktycznie, dzięki we3b że też nie pomyślałem żeby szukać tego w headerze