A co do stylu to zainstaluj ten który ci się podoba oraz jest lekki i zainstaluj w nim mody, jeśli ci i innym się spodoba to go ustaw na domyślny
Zuzyty transfer
Re: Zuzyty transfer
Wiadomo zawsze lepsze coś niż nic
A co do stylu to zainstaluj ten który ci się podoba oraz jest lekki i zainstaluj w nim mody, jeśli ci i innym się spodoba to go ustaw na domyślny

zaisntalowałem i juz mi sie podoba lepszy od Glacier tylko te kwiatki musze zminic
io jak zainsatowałem i co teraz napeirw wgram modyfikacje i potem mam skasowac Glacier ??
Kwiatki mi także nie przypadły do gustu
Po prostu musisz zedytować pliki stylu w których one są
Wgraj wszystkie modyfikacje do stylu, i przetestuj całe forum i każdą modyfikację czy nie występują żadne błędy, dopiero po tym usuń stary styl
Wgraj wszystkie modyfikacje do stylu, i przetestuj całe forum i każdą modyfikację czy nie występują żadne błędy, dopiero po tym usuń stary styl
i to pomoze, no zianstyalowałem juz SB, normalnie zakochałem sie w tym style nawet te kwiatki zaczeły mi sie podobac 
ej a w tym style jest dziwny top jak zminic na narmalnie zeby była

wiesz co ten styl ma sporo błedów amoge jakis co bazuje na subsilver np. http://demo.phpbb3styles.net/polyethylene
Błędów? O czym mówisz?
Oczywiście że możesz, ale większość modów nie ma instrukcji na style oparte na subsilver dlatego odradzałem
Oczywiście że możesz, ale większość modów nie ma instrukcji na style oparte na subsilver dlatego odradzałem
no zainstalowałem dark grunge mozesz zobaczyc tak jak przed tem ile kb zabiere itp. www.c510.xaa.pl
Teraz strona zajmuje 106.7 KB
Zainstalowałem teraz phpbb gallery czy to obciaza serwer ??
U mnie na forum nie obciąża ale czy będzie u ciebie to się okaże w praktyce 
Straszny się offtop zrobił a geneza tematu nie ruszona, jeżeli ci zależy na dobrym transferze z dużym zapasem miesięcznego limitu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu ok 70zł na rok - nie wchodzą tu w grę płatności sms itp
chcesz dobry host zapoznaj się z: viewtopic.php?f=14&t=4817&start=0
chcesz dobry host zapoznaj się z: viewtopic.php?f=14&t=4817&start=0
ten transfer miesieczny to on sie zeruje co miesiac ?? a umnie nadal idzie 4971.51/5120 MB co mi tyle zajmuje
idzie
Jak sama nazwa wskazuje.Matzer pisze:ten transfer miesieczny to on sie zeruje co miesiac ??
Możesz napisać to jeszcze raz, zrozumiale?Matzer pisze:a umnie nadal idzie 4971.51/5120 MB co mi tyle zajmuje idzie
Wybacz, ale czy ty umiesz czytać?Matzer pisze:a umnie nadal idzie 4971.51/5120 MB co mi tyle zajmuje
Napisałem Ci już wyczerpującą odpowiedź na początku tego tematu (viewtopic.php?f=54&t=10506#p46649) a ty znowu pytasz o to samo.
Zamykam.