brak ikony "NOWYTEMAT" w domyślnej skórce i innej skórce

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Christaad

brak ikony "NOWYTEMAT" w domyślnej skórce i innej skórce

Post autor: Christaad » 15 sierpnia 2009, 12:48

W domyślnej skórce nie wyświtla mi się button "NOWY TEMAT". Jest tylko link słowny.
http://img36.imageshack.us/img36/7370/domylnaskrka.jpg

Natomiast w innej skórce tego już wcale nie ma:
http://img38.imageshack.us/img38/6550/blackblood.jpg

Co z tym zrobić?? Zawsze miałem ten link (obrazkowy). Może nie mam jakiegoś obrazka w "images"?
Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie.

Awatar użytkownika
Smuger
Zasłużony

Re: brak ikony "NOWYTEMAT" w domyślnej skórce i innej skórce

Post autor: Smuger » 15 sierpnia 2009, 14:06

Christaad

Post autor: Christaad » 15 sierpnia 2009, 18:36

Zrobiłem wszystko według instrukcji. prosilver ten przycisk powrócił, ale w skórce BlackBlood niestety nie mam ich. Również nie mam przycisków w widoku postów czyli odpowiedz, edytuj itp.
Dodam, że ten styl jest po angielsku i przyciski są w tym języku, ale mimo dodania folderu pl z tym samym i odświeżeniu to ich nie ma.
A z prawa dostępu do plików raczej są dobre bo jestem administratorem i mam ustawiony pełen dostęp.
Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie.

Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony

Post autor: huber2t » 15 sierpnia 2009, 20:01

Wyczyść cache obrazków

Christaad

Post autor: Christaad » 15 sierpnia 2009, 22:48

A dzięki pomogło.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”