blad login.php
blad login.php
Zrobilem strone na prv.pl zainstalowalem phpBB by przemo tak jak bylo w poradniku , stronka chodzi ale nie moge sie zalogowac bo gdy otworze http://kafejkaukf.prv.pl/login.php jest biale tlo ( nic nie ma ) . Dodam ze w poradniku pisalo tak :"... koniec instalacji może pokazać się okno z zapisem pliku config.php na dysk. Zapisz go i wgraj poprzez FTP do katalogu forum..." u mnie nie bylo zadnego pliku config.php
Re: blad login.php
Czyli co mam zrobic , bo sie na tym nie znam
2 dzien zajmuje sie forum i phpBB 
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
zaloguj się na ftp i opróżnij folder /cache
pozostaw w nim jedynie plik:
.htaccess i index.html (jeśli wogle w nim są)
pozostaw w nim jedynie plik:
.htaccess i index.html (jeśli wogle w nim są)
Wsparcie phpBB PL !!
w folderze cache nie mam takich plikow
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
ehh.. to jest właśnie prv.pl i darmowe konta hostingowe, nie lepiej zapłacić 4zł za najtańszy serwer i mieć spokój?
Wsparcie phpBB PL !!
to forum jest takie dla zabawy zeby sie uczyc jak bym robil cos powaznijszego to i platny bym sobie mogl wykupic a co odnosnie mojego porblemu?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
problem może właśnie leżeć po stronie serwera, poczekaj może ktoś z obsługi Ci pomoże ale jeśli nie, to zastanów się nad zmianą serwera 
Wsparcie phpBB PL !!
ok , a jakie polecasz ? Darmowe i platne
Informuję iż wersja phpbb 2 nie jest już wspierana na tym forum w związku z czym muszę zamknąć ten temat - jeżeli stawiasz forum od zera polecam najnowszą wersję phpbb https://www.ohloh.net/p/phpbb_pl/downlo ... 0.5-pl.zip