gym sitemap
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
pawcio12vip
- Kontakt:
gym sitemap
Witam jeśli zainstaluje tego moda na swoim forum to muszę jeszcze dodawać do google mapę strony ręcznie czy mod to zrobi automatycznie a ja tylko muszę tylko zainstalować moda?? Pozdrawiam 
-
pawcio12vip
- Kontakt:
Re: gym sitemap
już mi działa wszystko ale mam pytanie dlaczego on daje tylko 3 linki?? zobaczcie www.se-walkman.pl/sitemap.php i zobaczcie mape wygenerowaną przez serwis internetowy se-walkman.pl/sitemap.xml
Na pierwszej stronie pokazuje tylko linki do forum póżniej do elementów nadrzędnych (np. http://www.se-walkman.pl/sitemap.php?forum=36) itd. Wygląda, że wszystko jest ok.
-
pawcio12vip
- Kontakt:
OK to super dziękuje bardzo za pomoc. Myślałem że tylko te linki indeksuje indeksuje. Pozdro a mam jeszcze pytanie takie nie na temat ale nie chcę już zakładać nowego topica. Na moim forum w stylu m3 w widoku tematu pasek profilu czy jak tam się to nazywa jest po prawo a chciałbym żeby był po lewo co mam zrobić jakie pliki edytować??