Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Crypt3r

Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach

Post autor: Crypt3r » 21 czerwca 2009, 11:40

Globalne Ogłoszenia to silne narzędzie. Pozwala na tak wiele ciekawych funkcji. :) Czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobić coś takiego: Nowo zarejestrowani użytkownicy: (komenda dla usera). Chodzi mi o to, żeby każdy nowy użytkownik, który się zarejestrował był pokazywany w Globalnych ogłoszeniach. Wiem, że istnieje komenda %s% oraz {USERNAME} ale ona nie chce działać. Wiem też, że pokazuje mi to na samym dole Forum a czy da się to zrobić w Globalnych ogłoszeniach?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach

Post autor: daroPL » 22 czerwca 2009, 17:37

Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Globalne ogłoszenie to temat, który jest wyświetlany na każdym forum.

Crypt3r

Re: Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach

Post autor: Crypt3r » 23 czerwca 2009, 00:43

No tak to się zgadza. :) Ale chodzi mi o to, żeby dopisać w Globalnych Ogłoszeniach to co mam na dole Forum czyli jaki jest aktualnie zarejestrowany użytkownik. Musi być jakaś komenda bo w BBCodzie sie nie da tego zrobić.

Przykładowo mam tak zrobione jak zarejestruje się jakiś nowy user. Wtedy przychodzi mi mail, że zarejestrował się Pan X z adresem E-mail X. Więc chciałbym, żeby tego Pana X świeżo po rejestracji wyświetlało mi właśnie w Globalnych Ogłoszeniach.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”