Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach
Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach
Globalne Ogłoszenia to silne narzędzie. Pozwala na tak wiele ciekawych funkcji.
Czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobić coś takiego: Nowo zarejestrowani użytkownicy: (komenda dla usera). Chodzi mi o to, żeby każdy nowy użytkownik, który się zarejestrował był pokazywany w Globalnych ogłoszeniach. Wiem, że istnieje komenda %s% oraz {USERNAME} ale ona nie chce działać. Wiem też, że pokazuje mi to na samym dole Forum a czy da się to zrobić w Globalnych ogłoszeniach?
Re: Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach
Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Globalne ogłoszenie to temat, który jest wyświetlany na każdym forum.
Re: Ustwienie usera w Globalnych Ogłoszeniach
No tak to się zgadza.
Ale chodzi mi o to, żeby dopisać w Globalnych Ogłoszeniach to co mam na dole Forum czyli jaki jest aktualnie zarejestrowany użytkownik. Musi być jakaś komenda bo w BBCodzie sie nie da tego zrobić.
Przykładowo mam tak zrobione jak zarejestruje się jakiś nowy user. Wtedy przychodzi mi mail, że zarejestrował się Pan X z adresem E-mail X. Więc chciałbym, żeby tego Pana X świeżo po rejestracji wyświetlało mi właśnie w Globalnych Ogłoszeniach.
Przykładowo mam tak zrobione jak zarejestruje się jakiś nowy user. Wtedy przychodzi mi mail, że zarejestrował się Pan X z adresem E-mail X. Więc chciałbym, żeby tego Pana X świeżo po rejestracji wyświetlało mi właśnie w Globalnych Ogłoszeniach.