JAK MAM ODP. JAK NIE JESTEM W PEŁNI ZAOLGOWANY

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
KONFUCJUSZ PONOWNIE

JAK MAM ODP. JAK NIE JESTEM W PEŁNI ZAOLGOWANY

Post autor: KONFUCJUSZ PONOWNIE » 29 maja 2009, 16:56

Witam ponownie!Co do mojej wcześniej zgłoszonej kwestii problemu z założeniem forum.
Dziś szybko dostałem odpowiedź na moje pytanie.Odpowiedzieli mi Wiesieks i we3b.Dzięki! Nie mam możliwości odpowiedzieć bo nie jestem faktycznie zalogowany.Przechodziłem proces logowania wczoraj (który został przerwany bo dałem się skusić na częściowo płatne reklamy i zerwało moje połączenie w 2 kroku).Założyłem forum w dziale praca,biznes.Mam wymyśloną nazwę.I co? I nic!Przepadło.Uświadomcie zatem przyszłych - nieświadomych - ludzi
zakładających po raz pierwszy swoje pierwsze fora,że zadane na tym etapie rejestracji o chęć korzystania z częściowo płatnych reklam powinno się odbywać już po całkowitym procesie zakładania fora!!!!A ja
dopiero dziś to doczytałem w częstych pytaniach i odpowiedziach.
Odpowiadam zatem w ten sposób(jeszcze raz wpisując problem) na postawione pytania przez we3b:
TAK - zakładałem forum w darmowej opcji.Z tego co piszecie to nie mam szans na odzyskanie swojej nazwy forum (zarezerwowana).Szkoda.Jeszcze bardziej wkurza mnie to,że w tej kwestii porad od Was - mogę zadać pytanie a nie mogę już na nie odpowiedzieć.Na wszelki wypadek podaję moją @ może ktoś tam mi coś bardziej konkretnego odpowie: ezt@vp.pl
pozdrawiam

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: JAK MAM ODP. JAK NIE JESTEM W PEŁNI ZAOLGOWANY

Post autor: jaroslw » 30 maja 2009, 10:42

Rejestracja jest na prawdę krótka, a dzięki niej zyskasz możliwość pisania we wszystkich forach. Wracając do Twojego problemu. Leży on wyłącznie po stronie serwisu, w którym rejestrujesz forum. Skrypt phpBB jest darmowy, nie zawiera żadnych reklam. Jeśli już przy rejestracji pojawiają się problemy, polecam zarejestrować forum gdzieś indziej lub samodzielną instalację (co wbrew pozorom nie jest takie trudne).
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”