Nie działa ale dobra wiem jak sobie z tym poradzić już ;]Ja bym spróbował
ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `user_phoogle_comment` mediumtext NOT NULL default '';
Logo a styl
Re: Logo a styl
zgadza się. Zrobiłem też konto testowe:użytkownik: tester Hasło: 123456
Widzę że logo już ok.Zrobiłem też konto testowe:użytkownik: tester Hasło: 123456
Ps
Strasznie przymulone to yoyo, na moim łączu 256 kb/s rzeczy dzieją się koszmarnie wolno.
wieeem... za niedługo zmienię na coś płatnego... A jakie koszta są takiego płatnego serwera?
Widziałem 4,50zł za miesiąc ale nie wiem jakie są potrzeby forum takiego np. jak to (pojemność, transfer miesięczny itp) więc się nie wypowiem.A jakie koszta są takiego płatnego serwera?
wiesz... narazie to wymagania są minimalne, bo co ja mam 9 użytkowników i trochę tekstu. a gdzie coś takiego widziałeś?
Miałem na myśli wymagania phpbb.pl.wiesz... narazie to wymagania są minimalne, bo co ja mam 9 użytkowników i trochę tekstu
Swoją droga ciekawe jakie jest zapotrzebowanie na przestrzeń i transfer forum takiego jak to.
To nic nadzwyczajnego ale linka nie zapodam by Ci nic nie sugerować tym bardziej, że nie mam żadnych doświadczeń w tej materii.a gdzie coś takiego widziałeś?
Sam musisz poszukać i wybrać.