Okno pop-up z prośbą o logowanie.

Forum przeznaczone dla osób poszukujących modyfikacji do phpBB 3.0.x oraz ich polskich lokalizacji.
Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Okno pop-up z prośbą o logowanie.

Post autor: dezerter_af » 09 maja 2009, 14:00

Witam!
Szukałem na forum lecz nic nie mogłem znaleść, otóż chodzi mi prosty kod który bym dodał do overall_header? aby pokazywał osobą niezalogowanym okienko pop-up proszące o logowanie się. Podobne jak na http://www.forum.wiaderko.com, tzn chodzi o sam kod okienka pop-up z możliwością logowania.

Bardzo proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam!
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

ania07
Kontakt:

Re: Okno pop-up z prośbą o logowanie.

Post autor: ania07 » 09 maja 2009, 16:16

Nie bardzo rozumiem po co podawać link do strony na której trzeba się zalogować by zobaczyć rozwiązanie problemu. Zawsze krytykowaliśmy takie formy ala, niby pomocy!

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 09 maja 2009, 16:27

Forum jest w 98% dostępne dla wszystkich bez logowania i rejestracji. Lecz takie okienko "pomaga" przy rejestracji nowych userów. Bo czasem mam sytuację gdzie gości jest kilkadziesiąt a userów 3-4 ...

Edit: Proszę tutaj do ściągnięcia bez rejestracji KLIK
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009, 16:47 przez dezerter_af, łącznie zmieniany 1 raz.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!

ania07
Kontakt:

Post autor: ania07 » 09 maja 2009, 16:45

Dezert, ale to nie chodziło mi o Twoje forum :)

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 09 maja 2009, 17:01

Wiem wiem :p ale już sobie poradziłem Aniu i udostępniam wszystkim paczkę które jest na licencji GNU a nie ma jej na naszym supporcie :/

wiesieks
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: wiesieks » 10 maja 2009, 06:51

ania07 pisze:Nie bardzo rozumiem po co podawać link do strony na której trzeba się zalogować by zobaczyć rozwiązanie problemu. Zawsze krytykowaliśmy takie formy ala, niby pomocy!
Moje przeoczenie - już poprawiłem :D

Zablokowany

Wróć do „Poszukiwania”