modphpbb3

Forum przeznaczone dla osób poszukujących modyfikacji do phpBB 3.0.x oraz ich polskich lokalizacji.
Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

modphpbb3

Post autor: dezerter_af » 28 kwietnia 2009, 16:46

Witam!
Ponieważ nie wiedziałem gdzie mam umieścić ten temat więc dałej go tutaj. Otóż szukam modyfikacji phpbb3, tzn gotowych paczek które można zainstalować i posiadają support (najlepiej polski :)
Szukając znalazłem tylko "modphpbb3" lecz nie widzę nigdzie żadnych opini o tym.
Strona projektu:

Kod: Zaznacz cały

http://www.modphpbb3.com
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu gotowych paczek z supportem oraz wyrażeniu zdania na temat ww. modyfikacji phpbb3 :)

Pozdrawiam!
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Awatar użytkownika
Sccubia Polacco
Zasłużony
Kontakt:

Re: modphpbb3

Post autor: Sccubia Polacco » 03 maja 2009, 00:30

Moje zdanie jest takie, że najlepszy jest czysty skrypt i własna inwencja.
Większa satysfakcja, i większa wiedza o tym czego się używa.

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 03 maja 2009, 10:38

No tak, masz rację lecz czasami łatwiej i szybciej jest ściągnięcie całej gotowej paczki. Np. poczatkujący userzy nie potrafią robić wszystkiego sami i muszą czekać po kilka dni na odpowiedź. Na szczęscie support pomaga i to dobrze :)
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Awatar użytkownika
Grin
Kontakt:

Post autor: Grin » 03 maja 2009, 15:32

Moje zdanie jest takie że żadna paczka nie zaspokoi potrzeb danego forum bo każda strona wymaga indywidualnego doboru modyfikacji. Dlatego jestem tak przeciwny projektowi przemo gdyż takie fora nie posiadają indywidualizmu a przecież o to chodzi żeby każda strona trafiała do określony grupy użytkowników bo nie każdy lubi piwa :lol: inni wolą pochwały albo cash. Instalowanie gotowej paczki jest też podcinaniem samemu sobie skrzydeł bo nigdy nie osiągniemy sukcesu bez umiejętności modyfikowania strony i dostosowywania jej do wymogów użytkownika. Wiadomo jedni powiedzą "no ale skoro nie umie instalować modów to co?" a odpowiedź jest bardzo prosta - wystarczy odrobina chęci i pomoc np. phpbb.pl i w niedługim czasie można opanować sztukę instalowania modyfikacji, która wbrew wszystkiemu nie jest niczym trudnym. Szczerze odradzam instalowania gotowych paczek, o wiele więcej zyskamy własną pracą niż podążaniem skrótami :!:

Pozdrawiam
Profesjonalne usługi phpBB3 - www.w-zielinski.pl :)

Zablokowany

Wróć do „Poszukiwania”