ad managament błędy

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

ad managament błędy

Post autor: dezerter_af » 01 maja 2009, 17:43

Witam!
Zainstalowałem hacka ww. lecz nie pokazuje on mi żadnej reklamy. Testowałem na zwykłych bannerach. Dziwi mnie jeszcze wygląd w ACP podaje screen:
Obrazek

Na dole po dodaniu bota, w polu pozycja nic niema mimo że wybrałem wcześniej pozycję.

Adres forum to ekonomik.lua.pl
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Awatar użytkownika
Dares
Zasłużony
Kontakt:

Re: ad managament błędy

Post autor: Dares » 01 maja 2009, 17:55

a wykonałeś zapytanie SQL?
www.LinkCentrum.pl Nowoczesny katalog stron www.
rzeźby z węgla Artystyczne wyroby z węgla

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 01 maja 2009, 18:09

Tak wykonane i nic się nie dzieje ;/
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 01 maja 2009, 20:50

Nie wgrałeś modyfikacji do polskiej paczki językowej. Instrukcję musisz wykonać tak samo dla plików z language/pl jak dla tych z language/en.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 01 maja 2009, 21:21

we3b wrzucilem locale i zmieniłem nazwę na PL lecz to nic nie pomogło :/

Awatar użytkownika
Sccubia Polacco
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Sccubia Polacco » 03 maja 2009, 00:36

Nie jestem d końca pewien, ale locale muszą znaleźć się w katalogu innym niż w wypadku katalogu en, w pl dodatkowo ląduje to w podfolderze acp lub mods, sprawdź oba, nie pamiętam który to był dokładnie, ale to na pewno pomoże.

Awatar użytkownika
Dares
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Dares » 03 maja 2009, 08:47

sprawdź dokładnie kok po kroku bo na pewno o czymś zapomniałeś
www.LinkCentrum.pl Nowoczesny katalog stron www.
rzeźby z węgla Artystyczne wyroby z węgla

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 03 maja 2009, 09:17

Tak przepraszam Was, to była wina locali. Lecz nie moja ale hacka xD bo w archiwum było roots/language/en/acp a nie tak jak powinno być roots/language/en/mods oczywiście wgrałem też na polskie i wszystko działa. Lecz nadal nie pojawiaja mi się reklamy xD

Przeanalizowałem całą instalację krok po kroku wszystki pliki sprawdzałem jeszcze raz i wszystko jest dobrze :/ nie wiem dlaczego reklamy mi sie nie pojawiają =(

//edit"

Dobra zrobione działa, lecz nie wyświtla się tylko po pierwszym poście a jak jest w header to się dubluje xD ale to zrobię.

A mam pytanie, czy jest możliwość wyświetlania reklamy poprzez "usera" a nie zwykłą tabelką? Tzn chodzi mi o to aby była np. "Pani Reklama" Która ma 1000 postów :x jest z nieba i każdy jej post jest taki sam xD tzn "reklama" : P

//EDIT2:
Reklamy działają tylko przez html, a przez bannes ads się nie pojawiają w ogóle :/

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”