Styl i problem z PA
Styl i problem z PA
Mam problem ze stylem, poniewaz, jak próbuje sie zalogować do PA, to wyskakuje to: "Musisz wprowadzić hasło aby przejść do Panelu Administracji." a oczywiście hasło wpisuje. Jak teraz moge zmienić styl na prosilver ?
Re: Styl i problem z PA
Rozumiem ze wchodzisz do PA bez kłopotu?
Własnie nie mogę sie do PA zalogować, poniewaz wywala mi ciagle komunikat "Musisz wprowadzić hasło aby przejść do Panelu Administracji."
No ale zakładam że znasz hasło. Zawsze jak chcesz wejść na forum to w panelu musisz podać hasło. Inaczej jak chcesz wejść?
lol, wchodze na forum, loguję się normalnie. Chcem sie zalogować do PA, to wywala mi komunikat "Musisz wprowadzić hasło aby przejść do Panelu Administracji." Bo wczoraj zmieniłem styl na nowy i to pewnie wina stylu.
No to wejdz sobie na serwer i z plików wywal ten "zły styl" Wtedy na logikę zostanie ci tylko prosilver.... i po nim wejdziesz.
Ale ja właśnie wszystkie style dezaktywowałem i jak usune ten styl, to mi wywali Błąd ogólny.
spróbuj podmienić katalogi tego stylu np na prosilver, tylko tak aby ten prosilver znajdował się w tym co masz aktualnie a w plikach template.cfg , style.cfg , theme.cfg podać w sekcji "name = " nazwe tego stylu który również masz aktualnie.
Dobrze by było jakbyś podał rozwiązanie problemu zawsze może się komuś przydać.