Mini Quick Reply 100 by dyn
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Mini Quick Reply 100 by dyn
Witam posiadam mod Mini Quick Reply 100 by dyn. Mój styl forum opiera się na subsilver2 gdzie jednak w tym modzie brak jest znaczników bbcode w szybkiej odpowiedzi. Czy ktoś mógłby mi pomóc aby były one funkcjonalne jak pod prosilver?
Re: Mini Quick Reply 100 by dyn
Jak wygląda plik posting_qr_body.html dla subSilvera2 ? Możesz go wrzucić na www.wklej.org ?
po
dodaj
Kod: Zaznacz cały
<tr>
<th colspan="2">{L_QUICK_REPLY}</th>
</tr>Kod: Zaznacz cały
<tr>
<td class="row2"><!-- INCLUDE posting_buttons.html --></td>
</tr>Re: Mini Quick Reply 100 by dyn
Zamień:
na:
Znajdź:
Dodaj po:
Przy okazji powinna dojść obsługa palety kolorów.
Kod: Zaznacz cały
<form action="{S_QR_POST_ACTION}" method="post">Kod: Zaznacz cały
<form action="{S_QR_POST_ACTION}" method="post" name="postform">Kod: Zaznacz cały
<tr>
<th colspan="2">{L_QUICK_REPLY}</th>
</tr>Kod: Zaznacz cały
<tr>
<td class="row2" colspan="2" valign="top">
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
var form_name = 'postform';
var text_name = 'message';
// ]]>
</script>
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<!-- INCLUDE posting_buttons.html -->
<tr>
<td valign="top" style="width: 100%;"><textarea name="message" rows="15" cols="76" tabindex="3" onselect="storeCaret(this);" onclick="storeCaret(this);" onkeyup="storeCaret(this);" style="width: 98%;">{MESSAGE}</textarea></td>
<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED -->
<td width="80" align="center" valign="top">
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
colorPalette('v', 7, 6)
// ]]>
</script>
</td>
<!-- ENDIF -->
</tr>
</table>
</td>
</tr>
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2009, 16:44 przez daroPL, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: właśnie pisałem rozwiązane a tu patrzę w podgląd i mnie wyprzedziłeś ;P Edit: dodałem colspan="2"
Powód: właśnie pisałem rozwiązane a tu patrzę w podgląd i mnie wyprzedziłeś ;P Edit: dodałem colspan="2"
Skopiowałem za dużo kodu. Cały plik posting_qr_body.html: http://pastebin.com/m7e535ac2 Możliwe, że gdzieś jeszcze trzeba załączyć funkcje JavaScript.
Dzięki we3b wszystko ładnie działa. Jedyne co zmieniłem to width textareny 
// myślę, że tą modyfikacje do subsilver2 można dodać do moda Mini Quick Reply 100 by dyn w naszym download. Bo pewnie dużo osób z niej skorzysta.
// myślę, że tą modyfikacje do subsilver2 można dodać do moda Mini Quick Reply 100 by dyn w naszym download. Bo pewnie dużo osób z niej skorzysta.